RAFFAELLO BALLS

Áh, Raffaello, moja srdcovka! Avšak ingrediencie, ktoré sa nachádzajú v tej krehkej a sladučkej pochúťke (umelé arómy, pšeničná múka, cukor, rastlinný olej,...atď.) nie sú bohviečo. Preto si radšej urobím svoje vlastné Raffaello, a vy by ste mali tiež! :) Je to mega rýchle, jednoduché a treba na to len 4 ingrediencie (alebo tri ak vynecháte stéviu a pridáte viac medu).
Oh, Raffaello, my love. However, the ingredients present in this delicate and sweet treat (artificial flavours, wheat flour, sugar, vegetable oil,... etc.) are not all that nutritious. Thats why I like to make my own Raffaello and so should you! :) It is very quick, easy and only requires 4 ingredients (or 3 if you omit stevia and add more honey instead).

4 comments:

  1. Anonymous29/7/14

    ja ho robím trošku nezdravejšie a to salko a kokos :D zmiesat a chuti skoro rovnako ako original netreba ani mandle pridavat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hej, to som si všimla na nete keď som si pozerala "nezdravé" verzie receptu a salko tomu zjavne dodáva tú pravú chuť :)
      s tými mandlami súhlasím, v podstate stačí len kokos a med aj v mojom recepte ale mandle tomu dodajú šmrnc :D

      Delete
  2. keby som ten med nahradila agáve bolo by to tiež kóšer? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. z toho čo som čítala agáve dosť kóšer alebo "prírodný" nie je:D nikdy som ho teda nechutnala ale predpokladám, že bude mať podobný efekt ako keď pridáš med (alebo môžeš skúsiť javorový sirup ;) )

      Delete